Těstoviny : sušené, čerstvé a plněné /

Sušené, čerstvé, zapékané, plněné - nápadité recepty jídel, jejichž základ tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů.Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono. Údaje o době vaření, o náročnosti a nejvhodněj...

Celý popis

Další autoři: Žejdlová, Klára
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Euromedia Group : 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01514nam a2200265 4500
001 18372
005 20220913074948.0
008 080903s2008 xr |||||||||u||||czecze d
020 |a 9788024910512  |q (váz.) :  |c 399.00 Kč 
040 |a FMG501  |b cze 
041 1 |a cze  |h ita 
080 |a 641.55  |2 h 
245 0 0 |a Těstoviny :  |b sušené, čerstvé a plněné /  |c [z italského originálu ... přeložila Klára Žejdlová] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Praze :  |b Euromedia Group :  |b Ikar,  |c 2008 
300 |a 399 s. :  |b barev. il. ;  |c 17 x 21 cm 
504 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Sušené, čerstvé, zapékané, plněné - nápadité recepty jídel, jejichž základ tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů.Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono. Údaje o době vaření, o náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem. Lákavé fotografie, zajímavosti a užitečné rady týkající se surovin, pomůcek a nejlepšího způsobu přípravy. 
653 |a kuchařky (knihy)  |a kuchařské recepty  |a těstoviny  |a italská jídla  |a italská kuchyně 
700 1 |a Žejdlová, Klára  |7 xx0036638  |4 trl  |9 27296 
765 0 |t Pasta & Co. 
910 |a FMG501 
942 |c KN 
999 |d 18372 
993 |0 0  |1 421450095663  |4 0  |6 V_64155  |7 0  |9 18463  |a 99.00  |b 0  |c 95663  |d 2011-03-17  |e 1  |f KNI  |g V 641.55  |h 399.00  |i Levné knihy Kma Praha  |j 127  |l KNI  |n 0  |r 2024-02-01  |s 2011-04-18  |t 5  |w 2022-09-13  |y KN